Despre Cartea Albastră
Ce trebuie să ştiţi despre...
Studiu - Democraţie fără instituţii?
Instituţii centrale
Parlamentari
Vot electronic
 
 

Cartea Albastră a Democrației

Unul dintre cele mai apreciate programe ale Asociației Pro Democrația este Cartea Albastră a Democrației . Un ghid al instituțiilor publice centrale din România, al rolului, atribuțiilor și componenței acestora dar și al felului în care diferitele instituții centrale interactionează între ele. Pe scurt, un ghid foarte util pentru un segment mare și foarte variat de public. De la jurnaliști, la reprezentanții organizațiilor neguvernamentale, de la membrii sindicatelor la cei ai diferitelor asociații profesionale dar și simpli cetățeni, cu toții au manifestat, la apariția fiecăreia din cele trei ediții anterioare, un real interes pentru Cartea Albastră a Democrației.

Incluzând detalii despre modificările aduse Constituției în anul 2003, explicând parcursul unui proiect de lege până la a deveni lege dar oferind și informații despre procedurile de obținere a accesului la informații de interes public, Cartea Albastră a Democrației - ediția a patra vine, mai mult ca oricând, în ajutorul tuturor acelor persoane și categorii profesionale interesate de activitatea instituțiilor publice centrale, de monitorizarea acestora sau, pur și simplu, de o colaborare mai eficientă cu ele.

Pentru a obține gratuit un exemplar al Cărții Albastre a Democrației, ediția a patra, adresați-vă Asociației Pro Democrația la numerele de telefon 021/222.82.45, 222.82.54 sau pe e-mail, la apd@apd.ro (persoană de contact - Laura Rădulescu, Coordonator Relații Publice).

Acest website este un produs al proiectului Cartea Albastra a Democrației desfășurat de Asociația Pro Democrația cu sprijinul financiar al International Republican Institute și USAID.Elite Webhosting Webcritiq
© 2006 Asociatia Pro Democratia
 
Prima pagină www.apd.ro