Prima Pagina | Contact
 
Prima pagina » Presa » Comunicate de presa » 23 aprilie 2007 English version
 
Comunicate de presa

Arhiva

 
Newsletter
 
 
 
Versiune pentru tiparire
Trimite unui prieten

23 aprilie 2007

Cu totii facem lucruri traznite... Noi muscam!

Sub sloganul "Cu totii facem lucruri traznite... Noi muscam", Asociatia Pro Democratia (APD) lanseaza campania de informare a cetatenilor cu privire la oportunitatea de a directiona 2% din impozitul pe venitul anual datorat statului pentru a sustine activitatea organizatiei.

Campania se va desfasura in 23 de orase in care Asociatia Pro Democratia are Cluburi si online, prin intermediul website-ului www.apd.ro/doilasuta. Cetatenii au la dispozitie posibilitatea de a directiona 2% din impozitul pe venitul anual direct catre filiala Asociatiei Pro Democratia din comunitatea in care locuiesc. Toate informatiile de care contribuabilii au nevoie pentru a directiona 2% din impozitul pe care-l platesc sunt disponibile la www.apd.ro/doilasuta.

Cu ajutorul sumelor stranse din directionarile cetatenilor, APD si-a propus sa contribuie, in mod substantial, la sporirea transparentei alegerilor ce urmeaza a se desfasura in Romania prin determinarea unei imbunatatiri semnificative a legislatiei electorale, prin pregatirea si acreditarea unui numar mare de observatori gata sa semnaleze si sa raporteze orice deviere de la o desfasurare in conditii optime a proceselor electorale si prin redactarea unor rapoarte si analize cat mai sincere care sa evalueze situatia alegerilor.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati Laura Radulescu - Coordonator relatii publice al Asociatiei Pro Democratia, la numerele de telefon 021/222.82.45, 222.82.54, sau la adresa de e-mail: laura.radulescu@apd.ro.